Aanmelden

Win jij de 2019 BeCommerce Award?

BeCommerce, de Belgische vereniging voor e-commerce organiseert voor de 14e keer de BeCommerce Awards. De inschrijvingen voor de BeCommerce Awards 2019, de meest prestigieuze awardverkiezing in e-commerceland, lopen tot vrijdag 12 april. Zoals de voorgaande edities zijn er verschillende categorieën waarbinnen jouw webwinkel kan meedingen naar een award.

 

De prijzen van 2019

The B-eCommerce Awards

The BeCommerce Start-up Award

De Start-up Award is bedoeld voor webshops die zichzelf definiëren als een Start-up. Leg ons uit waarom je naar jouw mening een Start-up bent. We zijn daarnaast ook geïnteresseerd in jouw startkapitaal, de obstakels die je ondervindt en het aantal klanten dat je momenteel bereikt. Of je nu werkt met een klein team of nog maar net bezig bent, deze prijs is er voor jou!

The BeCommerce Consumer Journey/UserX Award

Denk je dat jouw webshop de beste user experience of de optimale consumentenervaring biedt, schrijf je dan in voor de Consumer Journey/UserX Award. Voor deze prijs analyseren we graag de technologieën die je gebruikt, de verwachtingen van jouw klanten en/of jouw strategie op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

The BeCommerce Cross-border Award

Verkoopt jouw webshop veel in het buitenland, dan is de Cross-border Award interessant voor jou. Voor deze prijs zijn wij geïnteresseerd in jouw Belgische en buitenlandse bezoekers, in de landen waarnaar je exporteert maar ook in jouw grensoverschrijdende uitdagingen. Denk je deze Award te kunnen winnen? Schrijf je webshop dan snel in!

The BeCommerce Sustainability Award

Voor de Sustainability Award willen we graag meer weten over jouw strategie op het gebied van duurzame ontwikkeling, gaande van bijvoorbeeld logistiek tot productie. Ben je voorzichtig met jouw energieverbruik en probeer je jouw koolstofvoetafdruk zoveel mogelijk te beperken? Aarzel dan niet en schrijf je webshop in voor de Sustainability Award.

The BeCommerce Innovation Award

Is er een bepaald domein waarin jouw webshop innovatief is? We zijn geïnteresseerd om meer te weten te komen over deze innovatie maar ook over de technologieën die je gebruikt, jouw R&D budget en de begunstigden van de innovatie. Schrijf je in voor de Innovation Award en vertel ons meer over jouw innovatieve oplossing.

The BeCommerce Omnichannel Award

Heeft jouw webshop de beste omnichannelstrategie en wil je deze met ons delen? Neem dan deel aan de Omnichannel Award waarbij we ons onder andere richten op jouw omnichanneluitdagingen, de verschillende technologieën die je gebruikt en jouw aanbevelingen op dit gebied.

The BeCommerce Advertising Campaign Award

Jouw reclamecampagnes werken perfect en je denkt hierdoor kans te maken op de Advertising Campaign Award? Voor deze prijs bestuderen wij bijvoorbeeld jouw online en offline reclame, jouw reclamestrategie of zelfs inbound en outbound marketing. Registreer nu jouw webshop voor de Advertising Campaign Award!

The BeCommerce Marketplace Award

Je bent een marktplaats of je hebt een connectie met marktplaatsen en je wil concurreren om een prijs die bij jou past? Dan kan je je nu inschrijven voor de Marketplace Award, waarbij we ons richten op jouw platform/applicatie, jouw strategie ten opzichte van marktplaatsen of de landen waar je verkoopt.

The BeCommerce Payment Award

Voor de Payment Award willen we graag alles weten over de betaalstrategie van jouw webshop. We zijn onder andere geïnteresseerd in de innovatie van jouw online betalingssysteem, in de beveiliging hiervan en in de wijze waarop jullie optreden tegen fraude. Denk je dat jouw webshop een voorloper is op het gebied van online betalingen? Registreer je dan zeker voor de Payment Award!

The BeCommerce Logistics Award

Ben je van oordeel dat jouw webshop de beste logistieke strategie heeft, dan kan je meedingen naar de Logistics Award. Wat is de koolstofvoetafdruk van jouw energieconsumptie? Hoe snel is je levertermijn? Hoe zie jij de last mile? Leg het ons uit en maak kans op de Logistics Award!

 

The Special Jury & Special Public Award 2019

De Jury zal eveneens de Special Jury Award uitreiken aan de webshop die zij vakkundig beschouwt als de winnaar.

Het publiek beslist eveneens aan welke webshop de Special Public Award wordt uitgereikt.

 

The BeCommerce Award 2019

De 3 favorieten die zowel door de jury als het publiek werden genomineerd, zullen door de jury geïnterviewd worden. Op basis van deze interviews zal de winnaar van deze prijs verkozen worden.