Aanmelden

Wordt jouw webwinkel de BeCommerce winkel van 2018?

BeCommerce, de Belgische vereniging voor ecommerce organiseert voor de 13e keer de BeCommerce Awards. De inschrijvingen voor de BeCommerce Awards 2018, de meest prestigieuze awardverkiezing in e-commerceland, lopen tot donderdag 12 april. Zoals de voorgaande edities zijn er verschillende categorieën waarbinnen jouw webwinkel kan meedingen naar een award.

Inschrijven als webwinkel  Schrijf je in als toeleverancier voor de Innovation Award

Juryprijzen

In 2018 zijn er negen Juryprijzen te winnen:

  • Beste Startende Webwinkel van België: minimum 2 jaar actief als Belgische of buitenlandse winkelketen en/of e-shop en klaar om een Belgische e-shop te openen?
  • Beste Mobiele Webwinkel van België: is jouw webshop dé meest mobiele webwinkel?
  • Beste Cross Border Webwinkel: is jouw webshop dé beste die buiten België verkoopt?
  • Meest Milieuvriendelijke Webwinkel van België: is jouw webshop dé meest milieuvriendelijke webwinkel?
  • Beste Start-up Webwinkel van België: ben je maximaal 2 jaar geleden gestart op zolder of in de kelder om je webshop te openen?
  • Beste Omni-Channel Webwinkel: is jouw webshop dé beste “clicks & bricks” van het jaar?
  • Beste Deeleconomie Webplatformen: Alle P2P webplatformen voor diensten en producten kunnen zich inschrijven voor Beste Deeleconomie Webplatform van België

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • B2B Webwinkel: Alle ondernemingen die online actief verkopen met andere ondernemingen kunnen zich inschrijven voor Beste B2B Webwinkel van België.
  • Beste Innovatieve Business Partner: is jouw innovatie de beste innovatie van het jaar voor webshops in Belgïe ? (voor webshops toeleveranciers alleen – niet voor de webshops)

Lees verder →

 

Publieksprijzen

De consument bepaalt wie de winnaars worden van de publieksprijzen. In 14 categorieën zullen consumenten hun favoriete webwinkel kiezen. Consumenten kunnen tussen 25 april en 9 mei 2018 hun favoriete webwinkel beoordelen en een rapportcijfer geven. De webwinkels met de beste rapportcijfers (minimaal 75 beoordelingen) winnen de publieksprijzen. 

Lees verder →

De BeCommerce Overall Belgium Award (50% Jury / 50% Publiek)

De webwinkel die het best presteert bij de publieks- en vakjuryprijzen mag zich de overall winnaar noemen. De winnaar van de BeCommerce Award worden door BeCommerce afgevaardigd naar de Europese E-commerce Awards in Barcelona.

Lees verder →