Juryprijzen

De Juryprijzen van de BeCommerce Awards 2018 zijn: Beste Startende Webwinkel van België, Beste Mobiele Webwinkel van België, Beste Cross Border Webwinkel, Meest milieuvriendelijke Webwinkel van België, Beste Start-up Webwinkel van België, Beste Omni-Channel Webwinkel, Beste Deeleconomie Webplatformen, de Beste Webwinkel van België, B2B Webwinkel en de Beste Innovatieve Business Partner. Deze worden uitgereikt onder auspiciën van BeCommerce. 

Beste Startende Webwinkel van België
Webwinkels die minder dan twee jaar geleden opgestart zijn in België kunnen zich inschrijven voor de Juryprijs Beste Startende Webwinkel van België, wat betekent dat de online bedrijfsactiviteiten na 1 januari 2016 of, indien de webwinkel deel uitmaakt van een concern, in concernverband, gestart dienen te zijn. Dit is vooral bedoeld voor grotere internationale webshops die een .be website activeren.

Beste Mobiele Webwinkel van België
Mobiele websites en/of applicaties van webwinkels kunnen meedingen naar de vakprijs Beste Mobiele Webwinkel van België. 

Beste Cross Border Webwinkel van België
Webwinkels die zijn gevestigd in de EU en die hun producten en /of diensten leveren in België en minimaal één ander Europees land, de producten en diensten op hun website aanbieden in meer dan één Europese taal én gericht zijn op het uitbreiden van hun activiteiten op meer Europese markten, kunnen zich inschrijven voor de vakprijs beste Cross Border Webwinkel van België.

Meest Milieuvriendelijke Webwinkel van België (Green Circular)
Webwinkels die overtuigd zijn van hun groene bedrijfsvoornemens kunnen meedingen naar de vakprijs BeCommerce Green Circular Award.

Beste Start-up Webwinkel van België
Webwinkels die minder dan twee jaar geleden een 'pure player' webshop zijn gestart kunnen zich inschrijven voor de vakprijs Beste Start-up Starter Webwinkel van België. Dit betekent dat de webshop enkel aan online verkopen doet sinds uiterst 1 januari 2016 en dus niet deel uit maakt van een concern waar men eerder al aan offline verkopen of andere deed

Beste Omni-Channel Webwinkel van Belgïe
Alle “clicks & bricks” webwinkels kunnen zich inschrijven voor de vakprijs Beste Omni-Channel Webwinkel van België.

Beste Deeleconomie Webplatform van België (Collaborative Sharing)

Alle P2P webplatformen voor diensten en producten kunnen zich inschrijven voor Beste Deeleconomie Webplatform van België

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Beste B2B Webwinkel van België

Alle ondernemingen die online actief verkopen met andere ondernemingen kunnen zich inschrijven voor Beste B2B Webwinkel van België.

Beste Innovation voor BUSINESS PARTNERS van Belgïe 
Toeleveranciers of dienstverleners voor webwinkels in België kunnen zich inschrijven voor de Juryprijs BeCommerce Innovation Award. Het gaat dus echt over de toeleveranciers, niet de webshops.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Beoordeling

Voor iedere Jury Award beoordeelt een deskundige jury de inzendingen aan de hand van een specifiek ontworpen set criteria. De webwinkels die zich hebben aangemeld voor Beste Startende Webwinkel, Beste Webwinkel van België en Beste Start-up Starter Webwinkel zullen aan de hand van deze criteria worden onderzocht. Het onderzoek zal plaatsvinden op 19-20 april 2018.

De inzenders voor Beste Mobiele Webwinkel, BeCommerce Green Circular award, Cross Border Award, Innovation Award, B2B Award en de Omni-Channel Award zullen door de Jury op eveneens specifiek hiervoor ontwikkelde criteria worden beoordeeld en geen deel uitmaken van het onderzoeksmodel van de andere vakprijzen. De beoordeling zal eveneens plaatsvinden op 19-20 april 2018.

Jury

Bekijk de jury voor 2018 hier →

Bekijk de 2017 Jury video hier →

Kosten

Het inschrijfgeld voor de Beste Start-up Webwinkel van België is gratis. Het inschrijfgeld voor Beste Mobiele Webwinkel, de Green Circular Award, de B2B Ecommerce Award, de Collaborative Sharing Platform Award, de Cross-Border Award, de Starter Award, de Innovation Award, de Omni-Channel Award en de BeCommerce overall Award 2018 bedraagt € 250,-. Na ontvangst van uw betaling wordt de inschrijving in behandeling genomen.