Stemmen

Vele duizenden consumenten beoordelen samen met de jury de Belgische webwinkels

Alle webwinkels die in aanmerking willen komen voor een prijs van de BeCommerce Awards worden beoordeeld door zowel de consument als de jury.

Als online shopper kunt u uw mening geven over uw ervaringen met de deelnemende webwinkels. U geeft in de online enquête antwoord op vragen over onder meer de kwaliteit van de producten, de prijs van de producten, de overzichtelijkheid en diversiteit van het productaanbod, de service en de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel. Uw oordeel en dat van vele duizenden andere consumenten bepaalt mee welke webwinkel een BeCommerce Award wint.

Consumenten kunnen tussen 24 april en 8 mei 2019 hun favoriete webwinkel beoordelen en een rapportcijfer geven.

De jury beoordeelt de deelnemende webwinkels aan de hand van een specifiek ontworpen set criteria. Dit onderzoek zal plaatsvinden op vrijdag 10n mei. Op basis van de specifiek daartoe ontwikkelde criteria selecteert de jury haar 3 genomineerden voor elke categorie.

De webwinkels met de beste rapportcijfers en met de beste jurybeoordeling winnen de prijzen.

Daarnaast zullen ook de Special Jury Award (de favoriet van de jury), de Special Public Award (de beste score door het publiek) en de BeCommerce Award worden uitgereikt.

De uitreiking van al deze prijzen zal plaatsvinden op 16 mei 2019 in Dolce La Hulpe te Terhulpen.

Stemmen!